Om meg

Jeg er ansatt i Drammens Tidende som journalist/digital utvikler.

Jeg er utdannet journalist fra medielinja i Volda, men de siste årene har jeg jobbet mye med visualisering av nyheter og infografikk, og har tatt videreutdanning i webdesign.

På denne bloggen kan du se noe av det jeg har laget og se hvordan jeg har laget det. Det er ikke så vanskelig. Man kan lage fine grafer, kart og tidslinjer med enkle verktøy alle kan klare. Jeg anbefaler Google Maps, JS timeline, Datawrapper og Infogr.am. Alle disse er gratis.

Har også tatt med litt mer avansert grafikk som krever koding for å vise hvor bra det kan bli hvis man lærer seg litt mer. Hvis du vil lære litt mer anbefaler jeg å ta en titt på www3schools.com.

Spesielt anbefaler jeg denne siden som viser mange nyttige maler, men dette krever altså litt tilpassing av koder.

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe